Новини

Новини

Dentsu запускає dentsu X в Україні

Dentsu анонсує запуск dentsu X в Україні, глобального бренду повносервісної медійної агенції, яка надаватиме на локальному ринку інтегровані та персоналізовані рішення.

dentsu Ukraine спільно з Міноборони України i Mich Agency запустили інфокампанію

Міністерство оборони України, комунікаційна група dentsu Ukraine та креативна агенція Mich Agency запустили мотиваційну інфокампанію, покликану підняти дух українців у війні, яка триває вже десять місяців.

Dentsu Ukraine – №1 cеред комунікаційних груп, Carat Ukraine – №1 серед агентств

Ocean Media Plus опублікував оновлений рейтинг груп і агенцій на телевізійному ринку України за ТБ-бюджетами, які включають пряму рекламу, медійне спонсорство й інтеграційне спонсорство за 2022 рік.

Dentsu впровадила освітню ініціативу Dentsu Refugee Alliance

Це програма з перекваліфікації, ініційована Merkle DACH та dentsu CEE, для підтримки колег з українського офісу.

Bravery to be Ukraine, яку за кордоном реалізувала група dentsu Ukraine, стала найдорожчою кампанією України

Яскраві синьо-жовті рекламні щити з всесвітньо відомим посланням Be Brave Like Ukraine облетіли земну кулю, презентуючи імідж української нації.

«Рестарт рекламного ринку відбувається саме зараз». Інтерв’ю із СЕО dentsu Ukraine Олександром Гороховським

Через повномасштабне вторгнення росії в Україну багато бізнесів зупинили свою роботу. Не залишився осторонь і рекламний ринок.

Dentsu покидає російський ринок

Міжнародна комунікаційна група dentsu оголосила про вихід з російського ринку у відповідь на вторгнення росії в Україну 24 лютого.

Dentsu Ukraine спільно з Yakaboo популяризує читання в рекламній індустрії

Dentsu Ukraine вітає рекламодавців з Новорічними святами і спільно з Yakaboo дарує своїм клієнтам і партнерам казковий світ читання.

dentsu представила глобальні медіатенденції 2022 року

Поведінка після пандемії, корпоративна соціальна відповідальність та персоналізовані пріоритети зіштовхнулися з новими технологічними інноваціями і створили медіатенденції, на які важливо орієнтуватися маркетологам у 2022 році.

ТОП-15 українських інфлюенсерів в Instagram і TikTok

Комунікаційна група dentsu Ukraine та дослідницька компанія HypeAuditor підготували оновлений рейтинг лідерів думок в Instagram та TikTok на українського ринку.

Dentsu gaming – глобальне рішення для взаємодії брендів з ігровою індустрією

Комунікаційна мережа dentsu запускає нове глобальне рішення dentsu gaming, щоб надати своїм клієнтам ще більше можливостей в ігровій сфері та використати потенціал ігор для зростання їхнього бізнесу.

Друга хвиля проєкту "Нам цим дихати" – боротьба з паліями продовжується

Команда всеукраїнського соціального проєкту «Нам цим дихати» оголосила про продовження просвітницької кампанії.

Future Lab: HUMAN TECH - ключові ідеї в синергії комунікацій та ІТ

500 гостей оффлайн та 250 онлайн, 12 спікерів та 24 учасники MarTech Alley – так пройшов Future Lab 2021 від комунікаційної групи dentsu Ukraine. Цього року конференція була присвячена темі Human Tech.

В Україні презентували дослідження MarTech компаній

2 вересня в рамках конференції Future Lab 2021 презентували результати дослідження MarTech. Made in Ukraine 2021.

Dentsu Ukraine відкриває MarTech Alley на Future Lab 2021

Уже вдруге комунікаційна група dentsu Ukraine організовує алею MarTech проектів в рамках конференції Future Lab: HUMAN TECH, де будуть представлені найцікавіші українські розробки у сфері маркетингових та рекламних технологій.

12 спікерів та презентація MarTech дослідження – анонс програми Future Lab

12 спікерів із різних tech-напрямків говоритимуть про Людину та Технології – комунікаційна група dentsu Ukraine оголошує програму 12-ї конференції Future Lab, яка відбудеться 2 вересня в КВЦ «Парковий».

Dentsu Ukraine анонсує дату та тему Future Lab 2021

12-а конференція Future Lab відбудеться 2 вересня і пройде під темою – HUMAN TECH. Цього року будемо говорити про синергію комунікацій та ІТ, martech-рішення, і в цілому про технології, які працюють на благо людини та стимулюють людиноцентричний маркетинг.

Нова стратегічна директорка Vizeum Ukraine – Наталія Куликовська

У липні до команди агентства Vizeum Ukraine (входить в комунікаційну групу dentsu Ukraine) приєдналась Наталія Куликовська в ролі Strategic Director.

В Україні створюють гайд маркетингових технологічних компаній

Dentsu Ukraine, інвестиційна компанія BRISE Capital, Комітет з питань інтернет-реклами при ІнАУ та центр інновацій Center42 проводять дослідження MarTech ринку в Україні.

Dentsu Ukraine запускає медіаінтенсив Step Up: Media Week

Комунікаційна група dentsu Ukraine відкриває набір студентів на безкоштовний онлайн-інтенсив Step Up: Media Week.

iProspect Ukraine розвиває продуктовий напрям всередині агентства

Агентство performance-маркетингу iProspect Ukraine розвиває внутрішню продуктову експертизу. Новий напрям сприятиме формуванню комплексного підходу у вирішенні клієнтських діджитал задач.

Рекламний ринок України росте навіть під час кризи. У чому його потенціал

За обсягом рекламного ринку Україна все ще значно відстає від Росії та Польщі. Але останні 10 років вона стабільно покращує свої позиції.

Боротьба з паліями за чисте повітря від Isobar та Amplifi Ukraine

Щовесни та восени в повітрі разом з димом зависає питання: "Як цим дихати?". Сезонне спалювання бур’янів шкодить усім нам, тож ми вирішили запустити всеукраїнський соціальний проєкт «Нам цим дихати».

Як e-commerce бренди в Україні використовують інфлюенс маркетинг – дослідження

Комунікаційна група dentsu Ukraine та HypeAuditor проаналізували активність гравців українського e-commerce ринку, щоб з'ясувати, хто найефективніше працює з інфлюенсерами.

Dentsu представила споживчі тренди 2030

Комунікаційна група dentsu опублікувала глобальний прогноз споживчої поведінки на найближче десятиліття – Consumer Vision 2030.

Media Maker – нове спеціалізоване агентство у складі dentsu Ukraine

Агентство Media Press, яке існує на ринку з 2003 року, стає Media Maker. Серед сервісів агентства: PR, інтегровані рекламні кампанії в пресі та онлайн-ЗМІ.

Топ-10 українських Instagram блогерів в 2020 році - дослідження

Кількість підписників досі є головним показником популярності в Instagram, тому інфлюенсери продовжують активно боротися за кожного свого читача.

Dentsu Ukraine оголошує набір у школу акаунт менеджерів A+ Manager

Комунікаційна група dentsu Ukraine запускає школу акаунтів для всіх бажаючих побудувати кар’єру в сфері Client Service.

Новим CEO iProspect Ukraine стає Ірина Балашова

1 січня 2021 року агентство iProspect Ukraine (входить в комунікаційну групу dentsu Ukraine) очолить Ірина Балашова, досвідчений фахівець у сфері performance-маркетингу.

Dentsu Aegis Network стає dentsu

З жовтня 2020 року глобальна комунікаційна група Dentsu Aegis Network і всі бізнеси в Японії будуть функціонувати під одним брендом – dentsu.

Представляємо тему Future Lab 2020

11-а конференція Future Lab відбудеться 10 вересня в онлайн-форматі та пройде під темою – Never Before: Service. Trust. Technology.

Онлайн інтенсив The Big Ads Theory від Dentsu Aegis Network Ukraine

Що потрібно для створення реклами, яку будуть не скіпати, а шерити? З 10 по 14 серпня пройде освітній онлайн інтенсив The Big Ads Theory.

Диджитал сервисы эффективнее развивать и предоставлять в единой экосистеме

Пандемия 2020 заставила обратиться к диджитал инструментам те бренды, которые раньше даже не смотрели в сторону онлайн каналов.

Физика и химия удаленного офиса

Александр Шкура, Chief Technology Officer, и Наталия Стаценко, HR Director коммуникационной группы Dentsu Aegis Network Ukraine делятся опытом поэтапного создания экосистемы удаленного офиса для 400+ сотрудников.

Dentsu Aegis Network Ukraine виклала лекції конференції Future Lab у відкритий доступ

Комунікаційна група Dentsu Aegis Network Ukraine відкрила безкоштовний доступ до частини лекцій бізнес-конференції Future Lab за 2018-2019 роки.