Dentsu запускає <nobr>dentsu X</nobr> в Україні

Новини

Dentsu запускає dentsu X в Україні

Dentsu анонсує запуск dentsu X в Україні, глобального бренду повносервісної медійної агенції, яка надаватиме на локальному ринку інтегровані та персоналізовані рішення.

Dentsu анонсує запуск dentsu X в Україні, глобального бренду повносервісної медійної агенції, яка надаватиме на локальному ринку інтегровані та персоналізовані рішення. Нова агенція dentsu X Ukraine поглине інший бренд комунікаційної групи — Vizeum Ukraine, що є еволюційним процесом в межах трансформації холдингу на глобальному рівні. 

Dentsu X Ukraine націлена на розробку першокласних комунікаційних та медіапослуг для українських клієнтів, як міжнародних, так і місцевих брендів, зосереджуючись на характері досвіду аудиторії. У фокусі уваги — потреби споживачів, які швидко змінюються, і ключові мотиваційні фактори, які стоять за цими змінами. 

Завдяки об’єднанню високоефективних талановитих команд з усієї мережі dentsu разом із передовими практиками найбільш динамічного у світі медіаагентства, dentsu X Ukraine отримує величезну конкурентну перевагу в маркетинговій екосистемі, що постійно трансформується. 

CEO об'єднаної команди dentsu X Ukraine стане Анна Горкун. Обіймаючи керівні посади в групі dentsu Ukraine з 2011 року, зокрема позицію CEO Vizeum Ukraine протягом чотирьох років, Анна зробила значний внесок в успіх та розвиток довірених їй брендів. Сильний стиль керівництва та великий досвід дозволять їй культивувати ефективні практики глобального бренду в місцевому медіаландшафті.   

Санджай Назералі, Global Client & Brand President dentsu X, коментує: «Це велика честь вітати наших українських колег у родині dentsu X. Ми давно працюємо з ними, як частиною ширшої групи Dentsu Group і знаємо, що це надзвичайно талановита і націлена на співпрацю команда. Оскільки вони стикаються з постійними викликами, ми з нетерпінням чекаємо партнерства з ними, щоб допомогти побудувати світле майбутнє».  

Олександр Гороховський, CEO dentsu Ukraine, коментує: «Ми запускаємо dentsu X у період безпрецедентних випробувань для України. Але будучи лідером сім років, розвиваючи медіабізнес протягом тридцяти років разом зі змінами в державі та соціально-економічними трансформаціями, ми розуміємо, що це найсприятливіший час, щоб перетворити труднощі на мотивацію і зробити бізнес ще успішнішим. Це неймовірна честь і глибока відповідальність — будувати бренд dentsu X в Україні на цьому вирішальному етапі».  

Про dentsu X  
dentsu X — це мережа агенцій, яка поєднує найкращі у своєму класі послуги з комунікації та медіапланування, створення контенту, технології, дані та аналіз поведінки. dentsu X допомагає брендам створювати інтегровані та персоналізовані маркетингові рішення, щоб подолати шум насиченого медіаринку та задовольнити потреби споживачів, що швидко змінюються, забезпечуючи «Experience Beyond Exposure». 

Про dentsu Ukraine
Dentsu Ukraine надає інноваційні рішення для ефективної комунікації з найуспішнішими місцевими та міжнародними брендами через агенції Carat, iProspect, dentsu X та інші, об’єднуючи більше 400 талановитих спеціалістів. Сумарні обороти агентств dentsu Ukraine є найбільшими в країні. Вже сьомий рік поспіль група є лідером рекламної індустрії.