Media Maker – нове спеціалізоване агентство у складі dentsu Ukraine

Новини

Media Maker – нове спеціалізоване агентство у складі dentsu Ukraine

Агентство Media Press, яке існує на ринку з 2003 року, стає Media Maker. Серед сервісів агентства: PR, інтегровані рекламні кампанії в пресі та онлайн-ЗМІ.

Ребрендинг пов'язаний з посиленням нового вектора в діяльності агентства – цифрові комунікації та інфлюенс маркетинг. Діджитальні сервіси вже давно складають переважну частку в оборотах агентства. І зміна назви лише логічно завершує процес діджитальної переорієнтації компанії, яка тривала кілька років.

«Це ще одна важлива цеглинка в побудові єдиної екосистеми діджитал-сервісів нашої Групи, – коментує Олександр Гороховський, CEO dentsu Ukraine. – Одним із пріоритетних напрямків розвитку в агентстві Media Maker є інфлюенс маркетинг. Таким чином, ми створили в dentsu Ukraine повноцінний хаб з реалізації проектів будь-якого рівня складності».

«У роботі з лідерами думок у нас є суттєва перевага як у групи, яка взаємодіє з комплексними медійними стратегіями рекламодавців, а не розрізненими активностями в окремих каналах. Ми розглядаємо інфлюенс маркетинг як частину медійної екосистеми, якій відводиться окрема роль в досягненні маркетингових цілей клієнта. Коректне планування KPI і їх перформанс в рамках загального медіамікса вкрай важливі в умовах поки ще несистемного ринку інфлюенсерів», – коментує Анна Малик, Head of PR Department, Master of Integration Media Maker.