Новим CEO iProspect Ukraine стає Ірина Балашова

Новини

Новим CEO iProspect Ukraine стає Ірина Балашова

1 січня 2021 року агентство iProspect Ukraine (входить в комунікаційну групу dentsu Ukraine) очолить Ірина Балашова, досвідчений фахівець у сфері performance-маркетингу.

У Ірини 6-річний досвід роботи в маркетингових агентствах. Починала кар'єру проектним менеджером в УАДМ (Українська асоціація директ-маркетингу), де займалася організацією досліджень ринків поштової логістики та e-commerce. Керувала проектами в сфері inbaund- та email- маркетингу, брала участь в розробці та просуванні маркетингових стратегій клієнтів в агентстві комплексних маркетингових рішень OSDirect. В iProspect Ukraine Ірина вела проекти з перших днів заснування, з грудня 2018 року – займала позицію Client Service Director.

У новій ролі Ірину очікують амбітні цілі – продовжити розвиток одного з найбільш динамічно зростаючих агентств performance-маркетингу на українському ринку і посилювати його міжнародною експертизою глобальної мережі.

«iProspect Ukraine для мене – справжня сім'я. Разом ми пройшли захоплюючий шлях від запуску перших рекламних кампаній до становлення агентства повноцінним учасником ринку. Незважаючи на пандемію, наш бізнес планомірно продовжує набирати обертів і в моєму пріоритеті – встигати з розвитком команд, підвищувати експертизу і не зменшувати швидкість. 2021 – загадка для всіх, адже ковід-тайм ще не закінчився. Але я впевнена в тому, що на хороші сервісні компанії завжди буде попит. Далі – більше», – коментує Ірина Балашова.

Олександр Тисменецький, який очолював iProspect Ukraine протягом трьох років, залишає комунікаційну групу dentsu Ukraine.

«У зв'язку з переїздом в іншу країну, я передаю управління агентством в надійні руки Ірини Балашової. Ми з Ірою працюємо з першого дня створення iProspect, і я повністю впевнений в цій людині. Агентство продовжить свій розвиток як лідер performance послуг в Україні. Окрема подяка керівництву холдингу dentsu Ukraine за цілковиту довіру в побудові нового бізнесу. Я отримав безцінний досвід і задоволення від виконаної роботи – було круто! А для iProspect все тільки починається. Бажаю успіхів улюбленому агентству!», – розповідає Олександр Тисменецький.

«Від моменту виникнення ідеї запросити Олександра створити нове performance-агентство усередині нашої комунікаційної групи до першої зустрічі і пропозиції зайнятися цим проектом, пройшло всього кілька годин. Все відбувалося блискавично швидко. Це був прекрасний досвід як на початку шляху, так і чудовий досвід протягом усіх трьох років. Не хочеться відбутися стандартними, в таких випадках, подяками. Я дуже радий, що Саша пройшов цей шлях з нами, я дуже задоволений станом iProspect Ukraine зараз – це унікальна міжнародна експертиза і приголомшлива команда. У новій реальності компанію чекає успішне майбутнє. Я впевнений, що у Іри все вийде», - коментує Олександр Гороховський, CEO dentsu Ukraine.