Dentsu Ukraine оголошує набір у школу акаунт менеджерів A+ Manager

Новини

Dentsu Ukraine оголошує набір у школу акаунт менеджерів A+ Manager

Комунікаційна група dentsu Ukraine запускає школу акаунтів для всіх бажаючих побудувати кар’єру в сфері Client Service.

Програма розрахована на 2 місяці, заняття проходитимуть 3 рази на тиждень у форматах онлайн та оффлайн. За цей час учасники отримають знання з управління проектами в рекламному агентстві, опанують специфіку роботи як з класичними медійними кампаніями, так і зі специфічним діджитал напрямком. Окремий модуль курсу присвячений розвитку soft skills, необхідних відмінному акаунт менеджеру: ефективна презентація, навички переговорів, робота в команді. Фінальним етапом навчання стане вирішення реального кейсу за клієнтським брифом.

Чому саме A+ Manager? Тому що A+ – це не тільки про відмінний результат, як спеціаліста або частини команди, це про персональну відмінність. Адже зараз реклама потребує унікальних та нестандартних рішень, крос-знань з різних сфер, вміння об’єднувати досвід та інструменти на перетині індустрій.

Школа найефективнішою буде для тих для тих, хто вже має мінімальний досвід – Junior Account Managers, які бажають поглиблювати свої знання та розширяти експертизу, а також для фахівців клієнтського сервісу з інших сфер бізнесу, які мають круті soft skills та хочуть розвивати hard skills у медіа та діджиталі.

Найкращі студенти після завершення навчання отримають можливість стати частиною команди dentsu Ukraine.

Заняття в школі A+ Manager стартують 1 лютого 2021 року. Кількість місць в групі – обмежена, набір триває до 23 січня. Реєстрація відкрита за посиланням.