Онлайн інтенсив The Big Ads Theory від Dentsu Aegis Network Ukraine

Новини

Онлайн інтенсив The Big Ads Theory від Dentsu Aegis Network Ukraine

Що потрібно для створення реклами, яку будуть не скіпати, а шерити? Лише 3 неЧарівні пігулки: Технологія, Креатив та Комунікація! Команда Dentsu Aegis Network Ukraine знає, як працювати з цими «інструментами» і цього літа готова ділитися знаннями! З 10 по 14 серпня пройде освітній онлайн інтенсив The Big Ads Theory.

Більше 30 спікерів проведуть 25 лекцій за трьома основними напрямками в рекламі: Technology, Creativity та Communication, а також поділяться реальними кейсами з власного досвіду.

На проекті чекають студентів та випускників ВНЗ, які цікавляться рекламою та медіа! Після завершення online class учасники отримають:

  • Базові знання в усіх напрямках рекламної сфери.
  • Чітке розуміння шляхів свого кар’єрного та професійного розвитку в рекламі.
  • Онлайн нетворкінг з провідними спеціалістами ринку.
  • Доступ до внутрішньої навчальної онлайн-платформи з базою знань про медіа та рекламу.

Найактивніші студенти матимуть можливість пройти The Big Interview Gym з рекрутерами одразу після завершення проекту, який включає tip-off від HR спеціаліста щодо CV та проведення інтерв’ю-тренування на певну позицію; а також отримають приємні подарунки від Dentsu Aegis Network Ukraine.

Кількість місць на проекті обмежена! Тому не зволікай, а реєструйся швидше за посиланням: https://forms.gle/7Tzw98Q4hMBpE3aQ6

Let’s LEARN THE WAY BRANDS ARE BUILT!